Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 28., vasárnap

Kókuszos zabpehelykeksz

A recept a Zsuzsától kapott Bögrés sütemények c.könyvből való. Tegnap sütöttem dupla adagot,amint már jeleztem.Feldobtam még extrákkal és igazán finom,reform keksz kerekedett belőle. Csak gyorsan össze kell gyúrni,vagy keverni,kinek mi tetszik és kis golyókat formálni ,majd lelapogatni és sütni.Sütés közben szétterülnek a kekszek,így egész nagy tallérok keletkeznek,amit akár reggelire is fogyaszthatnak a bátrak(én maradok a gyümölcsömnél inkább),de nagyon finom délutáni csemegének is.Gyerekekkel is elkészíthető finom és egészséges reform keksz!


Kókuszos zabpehelykeksz

Hozzávalók dupla adaghoz:

2 bögre zabpehely
2 bögre süteményliszt (én 1 bögre teljes kiőrlésű búzalisztet és 1 bögre tönkölylisztet tettem bele)
2 bögre kókuszreszelék
20 dkg nádcukor
2 ek.kakaópor
2 kiskanál őrölt fahéj
2 kiskanál szódabikarbóna
4 tojás
6 evőkanál méz (akácméz)
1 bögre natúr joghurt
14 dkg margarin vagy vaj

Extráim amikbe beforgattam:
szezámmag
zabpehely

Az összes alapanyagot egy nagy mély tálba pakoljuk,a  vajat kis darabokra csipkedjük .Mindent jól összegyúrunk kézzel és sütőpapíros tepsikbe kis halmokat teszünk. Egy tésztát csak úgy simán teszünk rá,egyet beleforgatunk szezámmagba,egyet pedig szezámmagos zabpehelybe,és így folytatjuk.Ragadós a tészta,közben mossunk kezet!
A kis halmokat lelapogatjuk és egymáshoz távol helyezzük el,mert sütés közben szétterülnek.Kb. 10percig sütjük,de közben nézzük,hogy ne piruljon meg.

Jó étvágyat!














2011. augusztus 27., szombat

Csokiszuflé


Hozzávalók:
20 dkg étcsoki (10dkg 70%-os 10dkg 56%-os kakaótartalmú)
10 dkg vaj
5 dkg barnacukor
4 tojás
1 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
vaj és liszt a szufléformákhoz

A sütőt előmelegítjük. A vajat vízgőz felett felolvasztjuk a darabokra tört csokival. Ha felolvadt,hozzákeverjük az enyhén felvert tojásokat, a lisztet,a cukrot és  a kakaóport. Vajazott és lisztezett formákba kanalazzuk a krémet a formák 3/4-éig.Sütőben kb. 7percig sütjük amíg a süti teteje szilárd lesz, belül pedig még folyékony vagy krémszerű.

Megjegyzés:
Az egyik recept szerint a tojások fehérjét fel kell verni habbá,míg a másik szerint a sárgájával együtt kell felverni  és úgy kell hozzáadni a megolvadt csokihoz.Én most az utóbbit választottam az egyszerűség kedvéért.
Tömény csokibomba és egy kis őszibarackkal igazán fantasztikus kulináris élmény!:)

Jó étvágyat!










2011. augusztus 26., péntek

Ezerjó házi müzliszelet

A receptet én kereszteltem a fenti névre,szerintem nagyon találó már csak az egészséges hozzávalókat tekintve is.Az eredeti neve: Almás kocka.
A receptet még tavaly írtam ki valahonnan,a húgomnál találtam vhol,fogalmam sincs hol.Tegnap gyorsan összedobtam,miközben kiizzadtam legalább 2 liter folyadékot magamból:)
Isteni finom lett,a 90%-át el is pusztítottuk még frissiben.Néhány része a törökmézre hasonlított,mmmm.....Egy kicsit török vagy arab beütése is van.





Ezerjó házi müzliszelet

Hozzávalók:

2 nagy alma
175g vaj
175g bio nádcukor
2 evőkanál akácméz
fél teáskanál őrölt fahéj
50g mazsola
225g zabpehely
2 ek.napraforgómag

Az almákat meghámozzuk és felkockázzuk. Az almát 25g vajjal kis lángon lassú keverés mellett 10 percig puhítjuk. A maradék vajat is hozzáadjuk,majd a cukrot,a mézet és  a mazsolát.Jól elkeverjük és hagyjuk felolvadni. Ezután lehúzzuk a tűzről és amíg meleg belekeverjük a zabpelyhet és a napraforgómagot.Az egészet egy  kisebb tepsibe szétterítjük és előmelegített sütőben 25 percig sütjük.(gázsütő 1-2 fokozata)
Kicsit meg kell barnulnia.Miután kihűlt szeleteljük. Könnyen törik,de hát ilyen a müzli.
Más aszalt gyümölccsel is készíthető.Ízletes,reform,fejedelmi finomság. Szerintem még az arab sejkeknek is ízlene:)
Mi villával falatoztunk belőle.

Jó étvágyat!








2011. augusztus 25., csütörtök

Kenyér candida diétához

Szóval íme  a legújabb kenyerem,amit már tegnap beharangoztam.A legújabb Kifőztük-ből való a recept,méghozzá  a különszámból!Kinéztem a múlt héten,nagyon megtetszett,mert egyszerű és egészséges,illetve élesztőmentes.
Csodálkoztam,hogy a tetején résnyi nyílás keletkezik sütés közben,de ahogy láttam az eredeti fotón is  a Kifőztükben szintén van egy ilyen nyílás.Nos,elkönyveltem,hogy akkor ennek így kell kinéznie:) Ez azonban nem ront sem a látványon,sem pedig a finom ízeken. Még valami nagyon fontos: bárki elkészítheti otthon,nem kell profi péknek lenni ahhoz,hogy elkészítsük.Szóval elfoglalt ,modern háziasszonyok,Hajrá!
Én így készítettem:


Hozzávalók:
50 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál só
8 evőkanál olívaolaj
4 dl víz
1 teáskanál őrölt kömény
1 teáskanál tárkony

Az összes hozzávalót összekeverem fakanállal és sütőpapíros vekni/püspökkenyérformába öntöm .Én  a tetejét még megszórtam szezámmaggal és zsupsz bele  sütőbe.Kb. 30perc alatt sült meg gázsütő 2-fokozatán.
Tűpróbáig sütöttem! Amikor már nem ragad,akkor jó.
Miután kihűlt szeletelhetjük.

Köszönet a receptért a Kifőztük csapatának és  a www.falatnyiorom.blogspot.com  szerkesztőjének,tulajdonosának!

Jó étvágyat!

Megjegyzés: Ez a kenyér nagyon egészséges és könnyen beilleszthető a candida diétába.De diéta nélkül is igazán különleges szendvicset varázsolhatunk belőle,ha rákerül egy kis házi körözött,vagy sajt,egy kis kápia paprika,hmmmm....
:)





2011. augusztus 24., szerda

Csirkés lasagne és a kánikula esete

Ötlet: a júniusi Nők Lapja Konyhából,ahol 80 dkg csirkehúst írt a recept,én viszont 1kg-ból készítettem és 1 helyett 2 csokor petrezselyemmel.

Borzasztó meleg van,nem is emlékszem ilyen hosszú és forró nyárra,főleg nem augusztusban.Ez a nyár egyébként is a hőségriadókról szól,nem győzzük számolni.Nehéz ilyen forróságban sütkérezni,főzni. A lasagne sütése kínszenvedés volt a  forróságban, ilyenkor minden hamarabb elkészül,mint ahogy  a recept írja.30fokban alszunk,vagyis próbálunk aludni napok óta:( De nézzük a jó oldalát!Még nem kell fűteni!:)))

Ma még kenyeret is sütöttem,hosszú hónapok óta újra.A legegyszerűbb és szerintem legegészségesebb formáját választottam a kenyérsütésnek a Kifőztük különszámából,legyen meglepi holnapig!Annyit elárulok,hogy élesztőmentes és csak össze kell kavarni, zsupsz bele a formába és mehet a sütőbe!Nem kell gyakorlat hozzá!Persze ez is hamarabb kisült,mint a receptben írt 40-50 perc,annyira meleg van.

Amíg a 10percre lévő új zöldségeshez elszaladtam délután frissen szedett szőlőért,a napszemüvegem úgy átforrósodott,hogy megégette a szemem.Én még ilyet nem éltem,talán csak hasonlót Zakynthoson 2007-ben a nászutunkon,amikor is egész nap hajókiránduláson vettünk részt kora reggeltől este 11ig,és sosem felejtjük el,hogy amikor leszálltunk  a hajóról,este 11kor 39fokot mutattak a hőmérők!Akkor pedig akárhogy is számoltuk min.  50fok volt napközben!A napon pedig még több!Embertelen!Csak úgy világítottak a szemeink a reptéren hazafelé úgy lebarnultunk akkor :)


Csirkés lasagne

Hozzávalók: 
kb. fél csomag lasagne lap
1 kg darált csirkemell
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
2 csokor petrezselyem
bazsalikom(ha van friss,na nincs szárított)
szerecsendió
4 dl főzőtejszín
2 csomag szeletelt pizza mozzarella 

A tetejére:
12 vastag szelet paradicsom
12 kiskanál bazsalikom pesto

A hagymát apró kockákra vágjuk és kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a csirkehúst és lepirítjuk. Erre jön az összezúzott fokhagyma,az apróra vágott petrezselyem,a só,bazsalikom és szerecsendió.Ráöntjük a tejszínt és 2 dl vizet. Így 3percig főzzük.
Egy tűzálló tepsi aljára teszünk egy sor tésztalapot,majd egy adag húst terítünk szét rajta,erre újabb sor tészta és újabb sor húsréteg jön.Addig folytatjuk,amíg a hús elfogy és legvégül tésztalapokkal fedjük be. A tetejét megpakoljuk a mozzarella szeletekkel és feldíszítjük a vastag szelet paradicsomokkal,melyek közepébe egy-egy kiskanál bazsalikom pestot teszünk.
Sütőben kb. 30-40percig sütjük,amíg megpuhul a tészta.

Jó étvágyat!



2011. augusztus 22., hétfő

Kapros-túrós mennyei pite

Reformosítottam az egyik kedvencemet  a Kapros- túrós pitét.Találtam egy -két ötletet mindenféle újságban,s alkottam egy újat. Jajj,de finom lett!Voltunk rá több mint 20-an ma ha belegondolok.
Tegnap reggel láttam hozzá.A tésztája többféle lisztből készül és fél órán kell keleszteni.A töltelék finom szabolcsi házi túróból áll,amit még a kis kiruccanásunkkor kaptuk.Méz,xilit és nádcukor van benne,mint édesítők.
Volt egy recept,ami édesítők nélkül írta le a kapros-túrós süti reformos változatát,sőt snidlinget is tettek bele.Én nem ragaszkodtam ehhez.De azért furfangos volt a recept megalkotója,mert ajánlotta,hogy ha kihűltek a sütiszeletek,akkor mézes tejbe áztassuk be .
Én inkább megalkottam a sajátomat és nem áztattam el, nagy sikere volt.A mai nap fénypontja ez volt,no és hogy a maradék jókedvem is rám találjon újra,most láttam,hogy 400 felett van  a mai látogatóim száma,sőt du.1 órakor egyszerre 70en néztek.A mai napnak pedig még közel sincs vége...

Végezetül ,de nem utolsó sorban pedig Köszönöm a Kifőztük stábjának,szerkesztőinek a kedves szavakat,hozzászólásokat!:)


Kapros-túrós mennyei pite

Hozzávalók:
A tésztához:
20 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt
20 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
20 dkg barna rizsliszt
1,5 csomag szárított élesztő (7g/csomag)
csipet só
4 egész tojás
kb. 2 pohár hideg víz

A töltelékhez:
1 kg házi tehéntúró
4 dl sűrű natúr joghurt
2 egész tojás
2 csokor friss kapor apróra vágva
4 evőkanál akácméz
5 evőkanál nádcukor
10 evőkanál xilit

A tészta hozzávalóit alaposan összekeverjük annyi vízzel,hogy híg galuskatésztát kapjunk. Fél órára letakarva meleg helyen kelesztjük.(én egy kelesztőtálban langyos sütőbe zártam)
A túrós töltelék hozzávalóit jól elkeverjük és félretesszük. Egy nagy mély magas falú tepsit kiolajozunk és  a megkelt tésztát belesimítjuk úgy,hogy mindenhol egyforma vastag legyen. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük-gázsütő 1,5 fokozatán.15 perc után óvatosan kivesszük a félig már megsült tésztát és rákenjük a túrós tölteléket. Visszatesszük egy 25-30 percre a sütőbe,hogy  a túró egy kicsit megbarnuljon rajta.Nem baj ha a 30perc sütés után még egy kicsit lötyög a túró a közepén,mert miután kivesszük és hideg kövön esetleg huzatos helyen hűtjük,szépen megszilárdul a töltelék.Kb. 2 órán át hideg kövön hűtjük és amikor már  a tepsi és a süti is hideg,betesszük 2 órára a hűtőbe.Ezután könnyű szépen szeletelni!
Nagyon finom,pont elég édes,éppen hogy alig és hát reform, kevesebb kalóriával:)

Jó étvágyat!

ilyen a szépen megkelt tészta

ráterítjük a tölteléket

















2011. augusztus 20., szombat

Töltött paprika reformosan

Mi nem tartunk ünnepet,nem szoktunk.Még gyerekként egyszer voltunk a Pesten és néztük a repülőbemutatót,emlékszem dunakavicsot ropogtattam közben.Már akkor is elbűvöltek a repülőgépek.
Aztán egyszer elutaztunk Debrecenbe a Virágkarneválra,még nagyon kicsi voltam.És egyszer pedig Budán voltam a húgommal együtt kekszgyár szervezésében kekszet árulni,ami nem is volt rossz móka.Sok aug.20.-án másztuk a Mátrát,nekünk ez volt az ünnep.
Ma is lesz egy túra,de csak laza,a hetekben pedig  egy  nagyra is készülünk:)

Az ígért néptáncos fotók holnap kerülnek fel,hacsaknem jön közbe ismét valami.

Az utóbbi időben lassan már mindent megreformálok az egészséges táplálkozás jegyében.Tegnap megalkottam a töltött paprikának az általam is fogyasztható változatát.Mivel nem eszem disznóhúst,ezért pulykából készítettem.Ne tessék elkattintani csak ezért!Igenis nagyon finom és ki kell próbálni!Még hogy nem az igazi pulykával és hogy abból nem lehet készíteni!ÓÓóó,dehogy nem!Tessék egy kicsit nyitottabbnak lenni és nem mereven hozzáállni a dolgokhoz! Remélem akiknek szántam,vették a lapot!:)

Hogy feldobjam ezt az amúgy egyszerű receptet,a rizst bulgurral váltottam fel.Anyukám évek óta gerslivel készíti,de kölessel és hajdinával is szokták mások.Ki fogom próbálni azokat is.
Évek óta nem ettünk töltött paprikát,csak mert valahogy nem kívántuk,eszünkbe sem jutott.
Anya amikor nem ehetett húst,a húst darált gombával váltotta ki,és azzal is isteni!

Ami a fűszerezést illeti,mediterrán jelleget próbáltam adni neki oregánóval és bazsalikommal.
Nagyon kevés cukrot használtam,abból is nádcukrot és xilitet.Liszt helyett pedig barna rizslisztet.
Majdnem büntetlenül lehet így már fogyasztani:)

Ünnep ide vagy oda,mára ezt ajánlom!Könnyű nyári finomság!

Töltött paprika reformosan

Hozzávalók:

14 db paprika(fehér és piros)
1kg darált pulykaaprólék
20 dkg bulgur
3 tojás
2 kiskanál pirospaprika
fehérbors, oregano,bazsalikom,só
2liter sózott paradicsomlé
2üveg sűrített paradicsom
6 pohár víz
6 evőkanál olívaolaj
4evőkanál barna rizsliszt
1 evőkanál nádcukor
1 kanál xilit
2 gerezd fokhagyma

A paprikákat kicsumázzuk és kimossuk.A húst  a tojással, a bulgurral, paprikával,borssal, sóval és ízlés szerinti oreganóval összekeverjük. A tölteléket a paprikákba töltjük.
A töltött paprikákat a töltelékkel felfelé egy mély fazékba rakjuk jó szorosan.
A paradicsomlevet és a sűrített paradicsomot egy mély tálba öntjük és elkeverjük egymással,majd fűszerezzük oreganóval és bazsalikommal, a nádcukorral,majd felöntjük a vízzel.Ezt ráöntjük a paprikákra. 2gerezd fokhagymát megpucolunk és rászeleteljük  a paradicsomos paprikákra. Feltesszük főni. Amikor felforrt,takarékra vesszük és így 1 órán át lefedve főzzük,pároljuk. 
Amikor letelt az 1óra,hozzáöntjük a rántást: ehhez olajon megpirítjuk a rizslisztet és felöntjük majdnem 1 pohár vízzel és a xilitet is hozzáadjuk.Ezzel sűrítjük kicsit a paradicsomot 5 percig.Majd elzárjuk és tálra szedve 10-15percig pihentetjük,majd tálaljuk!

Jó étvágyat!

















2011. augusztus 17., szerda

Happy Birthday To My Blog!!!

Jól olvassátok,ugyanis a mai napon 1 éves  a blogom!Egy éve még Keszthelyen fogant meg a blogszerkesztés gondolata bennem és még mindig nagyon jó ötletnek tartom.Sokan tőlem tanulnak főzni,sokan pedig ellesik a nem mindennapi receptjeimet vagy pedig ihletet merítenek belőlük.Már megéri csinálni,ha tudom,hogy mások hasznára válik és segítséget illetve kikapcsolódást jelent nekik ebben a csúnya világban.Legalább ennyi szépséget csempésszünk bele a sokszor idegfeszítő hétköznapokba!
A főoldal kijelzője szerint hamarosan elérem az 50 000 látogatót,valójában pedig már meg is haladtam-a statisztika alapján.Nem is számítottam ennyi idő alatt ilyen sokra!Arra pedig főleg nem,hogy áprilisban Húsvét táján a havi nézettségi rekord igencsak megdőlt,még a karácsonyit is jóval felülmúlta.Áprilisban 7898-an néztek meg.

Nagyon Köszönöm Nekik,vagyis Minden Olvasómnak a kitartást,  a bátorítást és  a kedves megjegyzéseket!
Igyekszem érdekes ételekkel elbűvölnöm Titeket továbbra is!

Ma blogszülinap van,ere  a napra nem készültem semmi extrával,viszont ha már szülinap,akkor feltennék egy szülinapos tortát csak stílusosan.A tortát a múlt héten készítettem,az 1éves Bencének-a húgom kisfiának.Ez egy reform babatorta,mely nagy sikert aratott nemcsak Bencénél, de  a felnőttek körében is.Én viszont nem kóstolhattam.Az elkészítés nem volt nagy cucc,sőt,nem jelentett kihívást,a finom ízek elérése viszont igen.Mert teljes kiőrlésű lisztből és nádcukorral készítettem,ami egyáltalán nem rontott rajta,sőt,még különlegesebb lett.Órákon át jöttek a dicséretek sms-ben és szóban is.Már ezért megérte!A torta szállítása már szó szerint művészet volt a jófajta magyar utakon zötykölődő buszon ráadásul szombat reggel,de az attrakció sikerült:)
A torta csak este lett felvágva,mi már nem láthattuk,de sebaj,nekem maradt az elkészítés élvezete,ami valljuk be boldoggá tesz nagyon:)
Aznap nem csak Bence(1)(aug.10.) szülinapját,hanem a húgomét(30)(aug.15). és anyai mamánkét(76)(aug.15.) is tartottuk,sőt az én névnapomat (aug.5) is.


1 éves Baba szülinapi torta

Hozzávalók:
- 2 tojás
- 3 evőkanál bio nádcukor
- 5 db aszalt sárgabarack
- 5 dkg vaj
- 15 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 2 dl natúr joghurt
- fél csomag sütőpor (foszfátmentes is lehet)
- 2csomag vaníliás pudingpor (Dr Oetker vaníliadarabokkal)
- 1 liter tej
- 8 evőkanál bio nádcukor-a pudinghoz
- 2 csomag Dr.Oetker expressz tortazselé színtelen
- 1 nagy nektarin szelet
- 2 őszibarack hámozva és vékonyra szeletelve
- 2 babán fél cm vastagra szeletelve
-csatos tortaforma

A tojást a 3 ek nádcukorral és  a lágy vajjal simára keverjük.(Elektromos habverővel is lehet.)Szórjuk bele a nagyon apróra vágott aszalt sárgabarackot. Hozzáadjuk a lisztet,a sütőport és  a joghurtot is. Jól összekeverjük,nem baj ha lágy. Kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt vágunk,a  tortaforma széleit bekenjük vajjal és a masszát beleöntjük.Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.Nem lesz vastag a tésztája,ez nem szokványos piskóta tészta. Miután kisült,a tortaforma széleit és a sütőpapírt eltávolítjuk,majd 1-2 óra alatt kihűtjük.
A kihűlt tortát újra visszahelyezzük a tortaformába és a széleit is rácsatoljuk.Erre jön a puding,amelyek a csomagon lévő utasítás alapján elkészítünk,nádcukorral.Melegen rákanalazzuk a tortára, középre pakolva az adagokat.Onnan majd egyenletesen szétterül.Kb. fél óráig hideg kőre helyezzük.Addig a gyümölcsöket elkészítjük. Amikor már  kicsit dermedt a puding,a gyümölcsökkel telepakoljuk a tortánk tetejét.Ezután elkészítjük a zselatint és forrón rámerjük a tortára.Így hagyjuk 2-3 órát hideg kövön hűlni,majd 12 órára hűtőbe zárjuk.Másnap levesszük a forma szélét és a megdermedt tortát szeleteljük.

Jó étvágyat!








Happy Birthday to
My Blog,My Sister,My Nephew and My Drandma!!!
:)













2011. augusztus 16., kedd

Márványsajtos lazac medallionok bazsalikomos répa curryvel és egy meglepi

Vadlazacfilé kockák Bombay masalába és csicseriborsólisztbe forgatva,olívaolajban sütve márványsajttal,  madras currys répával,bazsalikompestoval. -Hű,de hosszú lett!:)

A debreceni Lazac Tikka után itthon próbáltam összehozni egy jó kis fincsi ebédet  lazacból .Össze is jött:)
De azért nincs párja a Kashmir- beli lazacnak,az tuti!Eddig az a világ legfinomabb étele nálam.
A fent említett ételt én neveztem el,én alkottam meg,próbáljátok ki,Nagyon finom ám!
Most 1 főre adom meg a hozzávalókat!

Márványsajtos lazac medallionok bazsalikomos répa curryvel

Hozzávalók: 1 főre
-1 doboz vadlazacfilé (Lidl)
-Bombay Masala indiai fűszerkeverék (Spar)
-olívaolaj
-csicseriborsóliszt(bioboltok)
-kékpenészes márványsajt 5-10 dkg=4 vékony szelet
- Madras curry fűszerkeverék
- 3 szál nagy vastag sárgarépa
- Alnatura bazsalikomos pesto
- díszítéshez: 2 meghízott  bazsalikomlevél

A lazacfiléket felolvasztom és mindkettőt még kétfelé vágom. Bombay Masala fűszerkeverékbe forgatom a lazacrózsák minden oldalát ,majd csicseriborsólisztbe. Lassú tűzön olívaolajon ropogósra sütöm. Gyorsan megvan. 
A curryhez a répákat megpucolom,megmosom és csíkokra vágom.Megszórom Madras curryvel és olívaolajon-akár a lazacok mellett- roppanósan puhára sütöm/párolom.
A lazacrózsákat tányérra szedem és vékony márványsajt darabokkal díszítem.A répa curryt mellé helyezem,tetejét megpakolom bazsalikomos pestoval és 2 hízott bazsalikomlevéllel díszítem.

Jó étvágyat!

Nem mindennapi étel,tudom,kissé különleges,de néha be lehet iktatni,például egy romantikus vacsora idején...
2 főre természetesen dupla adag lazac és répa szükséges!De chutneyval és rizzsel is ehetjük!




Most pedig jöjjön  a meglepi, pontosabban engem leptek meg a napokban: kaptam egy kedves üzenetet egy szintén nagyon kedves ismerősömtől,Zsuzsától,aki csoporttársam volt az egyetemen.Meg szeretett volna lepni.Kaptam tőle egy nagyon szép sütis könyvet,nagyon örülök neki.Tegnap érkezett, s egész délután olvasgattam.Nagyon Köszönöm itt is Drága Zsuzsa! Ki is néztem már pár receptet!