A saláta pompás lett,érdemes kipróbálni! Tudom nem nagy valami,de nekem pont megfelelt,egyébként pedig isteni finom és nagyon szép színes.Jól mutat a hétfőn fillérekért túrt görögös tálban.( a tál egyébként svéd gyártmány)
Nyári tonhalsaláta
Hozzávalók 1 főre:
- 1 marék kék szőlőszem ( magyar,friss)
- 1 marék sárga szőlőszem ( magyar,friss)
- 4 kisebb érett paradicsom ( nem koktélparadicsom! )-negyedekbe vágva
- 1 doboz tonhalkonzerv
- 1 marék zöld olajbogyó mag nélkül
- negyed cső frissen főtt kukorica szemezve
- 1 marék pörkölt sótlan földimogyoró
- 10 dkg sajt ( nálam most:trappista) felkockázva
- kevés petrezselyemzöld
- 1 kanál mogyoróolaj
Az egészet egymásra halmozzuk,a tányérban váltakozva egy-egy sorban. Meglocsoljuk az olajjal és rátépkedjük a petrezselyemlevelet. Azonnal tálaljuk!
Jó étvágyat!
Guszta, finom, egészséges saláta és a tányérka is mutatós:)
VálaszTörlés