Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 19., csütörtök

Diós-csokis-mazsolás csiga

Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 7evőkanál porcukor, 6 evőkanál darált dió, 4 evőkanál olvasztott vaj, 2 cs. vaníliás cukor, 1 marék mazsola és 4 evőkanál reszelt étcsoki.


A leveles tésztát kiolvasztjuk, kinyújtjuk és megkenjük vékonyan olvasztott vajjal. A porcukrot,a diót, a vaníliás cukrot jól összekeverjük és rásimítjuk a tésztára.Erre rádobáljuk a mazsolát és rászórjuk a reszelt csokit.Picit lenyomkodjuk. feltekerjük a hosszabbik oldalánál fogva és kb. 1cm széles csigákat vágunk belőle. A csigákat egy mástól távol sütőpapíros tepsibe tesszük, tetejüket kevés olvasztott vajjal megkenjük és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Még melegen meghintjük porcukorral.
Nagyon finom!

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése