Keresés ebben a blogban

2014. február 23., vasárnap

Grillezett fogasfilé párolt zöldségekkel



Grillezett fogasfilé párolt zöldségekkel 

Hozzávalók 4 főre:

- 1 kg fogasfilé
- 3-4 evőkanál olívaolaj
- Himalája só
- őrölt fekete bors
- 1 kiskanál morzsolt rózsabors
- fél citrom leve
- fél csokor aprított petrezselyemzöld

A körethez:

- 500g csiperke gomba
- 1 fej kínai kel
- 2 nagy marék bébispenót
- Himalája só
- őrölt fekete bors
- 2 gerezd fokhagyma felszeletelve
- 1 fej édeskömény
- 2 kanál kókuszolaj

A fogasfilét felszeleteljük.Az olajat a fűszerekkel elkeverjük és a halszeleteket bekenjük vele.Grill serpenyőben készre sütjük.Tálaláskor citrom frissen facsart levével megöntözzük és megszórjuk petrezselyemmel.
A körethez a zöldségeket felaprítjuk.Fűszerezzük és a kókuszolajon az egészet - spenót kivételével- megpároljuk.A spenótot a végén adjuk hozzá.

Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése