Keresés ebben a blogban

2014. július 19., szombat

Gasztronómiai könyvajánló- Egészséges ínyencfalatok- Hadarik Rita

Az a megtiszteltetés ért, hogy a T.bálint Kiadó jóvoltából kaptam egy tiszteletpéldányt a már mindenki számára ismerős Hadarik Rita gasztroblogger és a KÖLES a Reform Konyha menza-és ételbár egyik vezetője könyvéből: Egészséges ínyencfalatok- Finomságok lisztérzékenyeknek ( is ) . Rita blogját már régóta ismerem, pár éve az ott hirdetett egyik receptversenyen is indultam. ( http://www.ritakonyhaja.hu/ ) . Amióta pedig gluténmentes éttermet nyitott Juhász Krisztinával lassan már egy éve, még gyakrabban látogatom az oldalát és élvezem a pompás receptjeit.

Minden kedves ismerősömnek, barátomnak, olvasómnak ajánlom ezt a klassz receptkönyvet, amely nem csak gluténérzékenyeknek, de azoknak is remek olvasmány lehet, nem beszélve az izgalmas receptekről, akik az egészségükre szeretnének több figyelmet fordítani. Igen széles a választék a recepteket illetően, de a gluténmentes étkezésről is olvashatunk benne. Nagyon szépek a fotók és külön nagyon tetszik a könyv végén található Kisokos. Kezdő háziasszonyoknak is ugyanúgy ajánlanám,mint gyakorlott szakácsoknak.
Én már több receptet is kinéztem elsőre, amit szeretnék kipróbálni, néha majd egy kis változtatással, mivel paleozok már 1,5 éve. Nagyon tetszenek a túrós finomságok, és mivel a párom imádja a túrós ételeket, sütiket, de közben ő is egyre jobban az egészségesebb táplálkozás híve, így biztosan el fogok készíteni neki párat a könyvből. De még az is lehet, hogy megfőzöm és megsütöm az egészet... :)

Rita könyvét megrendelhetitek a következő linkre kattintva: http://www.tbkiado.hu/egeszseges-inyencfalatok-hadarik-rita-elorendeles .



Már a címlapja nagyon csábító és vonzza  a tekintetet ...


Kenyerek, levesek, főzelékek, zöldséges főételek, húsos főételek, valamint tészták, sütemények és édességek receptjeit találhatjátok meg benne 100%-ban gluténmentesen! 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése