Keresés ebben a blogban

2010. augusztus 19., csütörtök

Mazsolás őzgerinc

Hozzávalók a tésztához: 30 dkg Rama, 20 dkg cukor, 1 cs. vaníliás cukor, 3 tojás, rumaroma vagy rum,csipet só,50 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 5 evőkanál tej és mazsola tetszés szerint.
Mázhoz: olvasztott étcsokoládé

A tésztához valókat habosra kikeverjük,belekeverjük a mazsolákat, és kizsírozott, lisztezett őzgerincformába öntjük. Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten sütjük tűpróbáig.
Sütés után kiborítjuk a formából és hűlni hagyjuk.Ezután olvasztott étcsokival bevonjuk.Amikor megszáradt a csoki szeleteljük.
Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető sütemény.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése