Keresés ebben a blogban

2011. március 3., csütörtök

Leveles(lusta) pizza



A nevet én adtam neki.Azért leveles,mert leveles tésztából készül,azért lusta,mert ez egy olyan pizza,aminek a tésztáját nem kell keleszteni.
Persze csináltam már nem egyszer igazi pizzát is,de a számítógépen "takarítás"volt,és az összes,több ezer fotó ki lett másolva,így időbe telik mire megtalálom őket újra!Majd igyekszem pótolni,de időbe telik!Örülök,hogy ez a 2 fotó meglett!



Így készítettem: 1 csomag leveles tésztát(Lidl) kiolvasztottam és kinyújtottam a tepsi nagyságára.Megkentem natúr joghurttal és megszórtam pizza fűszerkeverékkel.Ezután apróra tördeltem 3 fasírtot(receptje ITT  ),majd a tésztára halmoztam,hogy mindenhová jusson.Pár kocka Fetát is rávágtam,majd egy 10 dkg-s tubusos ömlesztett sajtot csipegettem rá.Ezután 2 keményre főtt tojást szeletelve rápakoltam,erre jött 2 paradicsom szeletelve,pár szem zöld olajbogyó és reszelt trappista sajttal megszórtam.Szóval jó sajtos lett,ahogyan mi szeretjük.Előmelegített sütőben,gázsütő 2-es fokozatán addig sütöttem,amíg kicsit megbarnult a széle.Még melegen 4 felé vágjuk és felfaljuk!:-)
Nagyon finom!

Jó étvágyat!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki szívesen beleharapnék!!

    VálaszTörlés
  2. Végigsöpör a pizzafutás a blogokon :):) valahoy ma este, mindenhol pizzával találkoztam. Én magam is azt csináltam tegnap este.

    VálaszTörlés
  3. Igen,ezen én is meglepődtem!Egy rugóra jár az agya minden gasztrobloggernek!:-)

    VálaszTörlés