Töltött gesztenyés csókok
Hozzávalók:
- 15 dkg puha vaj
- 15 dkg porcukor
- 2 tojás
- 6 dkg liszt
- 1 narancs
- 2 csomag gesztenyemassza
A puha vajat a porcukorral habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzáadjuk és jól elkeverjük.lehet elektromos habverővel is!
Belereszeljük a narancs héját és a felengedett villával összenyomott gesztenyemasszát is belekeverjük. Végül hozzáadjuk a lisztet is és jól elkeverjük. Csillagcsöves habnyomózsákba töltjük a masszát és sütőpapíros tepsibe kis halmokat nyomunk belőle.Előmelegített sütőben kb. 10-15 percig sütjük,éppen csak egy kicsit piruljon meg.Ha kihűlt,egyet-egyet összeragasztunk mogyorókrémmel és vékonyan megszórjuk porcukorral.Hűtőben pihentetjük.Másnap vagy pár óra múlva kínálhatjuk!
Jó étvágyat!
A mai rolók:
Nézz be hozzám, szeretnélek játékra hívni!:)
VálaszTörlés