Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 18., vasárnap

Mátrai borvigasság és Fehérbor fesztivál 2011

Ma részt vettünk a gyöngyösi borfesztiválon.Szuper volt!3 napos rendezvény,aminek ma volt a csúcspontja. A kirakodóvásár is igen hosszú és meglepően jó volt,az idei legjobb talán,rengeteg kézműves termék,bő választék,finom borok a környék híres borászaitól,isteni finom ételek. A felvonuláson ingyen borok,pogácsa és szőlő várt minket,és persze mulattató felvonulók.Kikapcsoltunk,de azért a fáradság jelei a szemeink alatt látszanak...Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat,s legalább 7 bort kóstoltunk,de nem biztos,mert időközben már elfelejtettük hol tartunk,akárcsak a kínálók....:))Persze ésszel tettük mindezt,szó szerint az egészségünkre vált! És mindehhez kellemes napsütéses meleg őszi nap dukált.Kell ennél több?!

Nagy Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek,felvonulóknak!

A nap legjobb képei következnek: A nagyításért katt a fotókra!

sajttal töltött lepények várakoznak a sorsukra.)

a kész lepények


mindenféle finomság készül

Csülök pékné módra

itt pedig must készülgyerekmóka
Ez aztán serpenyő!

házitejföl

kemenceféleségfa játékok

fröccsözünk

az első...

az én borlovagom:)
ismerkedés a nagyrédei borimádókkal:)
a középső úr elmesélt nekem egy történetet  a Kukkoló nevű sütiféléről,mivel nem ismerem,hát majd utána nézek:)
2 megjegyzés:

  1. Köszi a képes beszámolót!Igy egy kicsit én is részese lehetek az otthoni történéseknek és még ismerős arcot is találtam a képeken.Remélem a következőre mi is haza jutunk.

    VálaszTörlés
  2. Mi is felvonultunk! :) Jobban mondva a Nagy fiam az ovisok között szerepelt, a Kicsi Fiam pedig a traktorban ült (ez hatalmas élmény volt számára). Jól elfáradtunk, de remekül éreztük magunkat! ;)

    VálaszTörlés