Korábban feltettem már a receptjét.De a lényeg még mindig az,hogy 1 kg főtt birsalmapüréhez 80dkg cukor kell.Én most nádcukrot használtam.Ehhez az adaghoz ha jól emlékszem 4 csomag színtelen étkezési zselatint adtam.Két hosszú őzgerincformával lett és egy kisebb kerek tepsibe is jutott,amit megszórtam dióval.De az egyik őzgerincformába is tettem diót.
A kerek formát már kiborítottam,de a többivel még várok talán 1-2 hetet.
A tortát nagy szemű cukormentes datolyával és dióval díszítettem fel.Középre mogyorógrillázs került-ez kivételesen most nem saját gyártmány.Köré aszalt barackot és szőlőszemeket helyeztem el.
Jó étvágyat!
Gyönyörű a sajtod, imádom!!!! Én is készítettem már, és a család imádta. Remélem az idén is sikerül. Sajnálom, hogy még nem vagy jól, biztos már többen is mondták, hogy citro cseppeket is meg lehet próbálni. Kiváló baktérium ölő.
VálaszTörlésJobbulást!!!!
Gyönyörű a sajttortád!!!!
VálaszTörlésRemélem azóta minden rendben!!!!!!