Csirkemájas-sütőtökös-diós-mazsolás rizottó
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- szezámolaj
- 2 kis fej vöröshagyma
- 500g rizottó rizs ( Arborio )
- 1 liter csirkehúsleves alaplé
- 1 csokor petrezslyemzöld
- 15 dkg dió felaprítva
- 15 dkg mazsola
- 25 dkg zöldborsó
- 30 dkg felkockázott sütőtök
- só
- koriander
- kurkuma
- bors
A rizst az alaplével, a borsóval és a fűszerekkel készre főzzük.Lefedjük.A májat nagyon apróra vágjuk,majd sózzuk és borsozzuk.A felaprított hagymával és a sütőtökkel együtt egy nagyméretű serpenyőben oljaon készre sütjük.
A végén a kész rizottót a májjal, a dióval és a mazsolával összekeverjük,majd még megszórjuk a petrezselyemzölddel.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése