Keresés ebben a blogban

2018. november 14., szerda

Aszalt szilvás pekándiós süti



Aszalt szilvás pekándiós süti

Hozzávalók:
- a tésztához:
- 5 púpozott evőkanál darált mandula
- 5 evőkanál gesztenyeliszt
- 4 evőkanál holland kakaópor
- 2 púpozott evőkanál bambuszrost
- 1 kiskanál vaníliapaszta
- 1 kiskanál foszfátmentes sütőpor
- 8 egész tojás
- csipet só
- 6 evőkanál poreritrit
- 2 nagyobb méretű banán pürésítve

- a tetejére:
-28 darab puha aszalt szilva
- pekándió
- 3 dkg olvasztott étcsokoládé ( 85%-os kakaótartalmú,vagy paleo étcsoki )

A tészta hozzávalóit kimérjük és elkeverjük egymással. Egy 20x30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral és a tésztát belesimítjuk. A tetejét megszórjuk a felaprított csokival. A szilvaszemekkel és a pekándióval díszítjük. A szilvából kerüljön a tészta belsejébe is!
180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. ( tűpróba! )
Nagyon könnyen elkészíthető, kevert sütemény.

Jó étvágyat!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése