Grillezett fogasfilé párolt zöldségekkel
Hozzávalók 4 főre:
- 1 kg fogasfilé
- 3-4 evőkanál olívaolaj
- Himalája só
- őrölt fekete bors
- 1 kiskanál morzsolt rózsabors
- fél citrom leve
- fél csokor aprított petrezselyemzöld
A körethez:
- 500g csiperke gomba
- 1 fej kínai kel
- 2 nagy marék bébispenót
- Himalája só
- őrölt fekete bors
- 2 gerezd fokhagyma felszeletelve
- 1 fej édeskömény
- 2 kanál kókuszolaj
A fogasfilét felszeleteljük.Az olajat a fűszerekkel elkeverjük és a halszeleteket bekenjük vele.Grill serpenyőben készre sütjük.Tálaláskor citrom frissen facsart levével megöntözzük és megszórjuk petrezselyemmel.
A körethez a zöldségeket felaprítjuk.Fűszerezzük és a kókuszolajon az egészet - spenót kivételével- megpároljuk.A spenótot a végén adjuk hozzá.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése