Gyorsan, főzés nélkül elkészíthető üdítő desszert a nyári melegben.
Paleo eperkrém kókusszal
Hozzávalók 3-4 főre:
- kb. 80 dkg friss érett eper megmosva és feldarabolva
- 200ml Cocomas kókusztejszín behűtve
- 1-2 evőkanál eritrit
- 1 kanál citromlé
- kókuszreszelék
- friss menta
Az epret az édesítővel együtt egy botmixer segítségével teljesen simára turmixoljuk. A kókusztejszínt elektromos habverővel felhabosítjuk, majd óvatosan hozzákeverjük az eperturmixot és a citromlét. Simára keverjük és poharakba osztjuk szét. 24 órára betesszük a hűtőbe dermedni. Másnap tálalás előtt megszórjuk kókuszreszelékkel és mentával díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése