Kacsamájkrém ( paleo )
Hozzávalók:
- 1 kg pecsenyekacsamáj inak nélkül, felkockázva
- 200g házi kacsazsír
- 1 nagy fej vöröshagyma apróra kockázva
- 4 nagy gerezd fokhagyma felaprítva
- 2 dl főtt répa és petrezselyem ( húslevesből )
- 1 kis csokor petrezselyemzöld finomra aprítva
- 2 mokkáskanál Himalája só
- 1 mokkáskanál őrölt bors
- fél mokkáskanál szegfűbors
- fél mokkáskanál citromos bors ( tört )
- 3 kanál dijoni mustár
- 2 kanál extra szűz olívaolaj
A hagymán és 2 evőkanál zsíron megsütjük a májat. Ezután összekeverjük az összes többi hozzávalóval és az egészet krémesre turmixoljuk. Megvárjuk míg kihűlik,majd hűtőbe helyezzük. Nagy finom, és jól kenhető. Paleo kenyérre vastagon kenve fogyasztottuk...
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése